Kalėdinis renginys „Metų laiškai“

Metai skriejo lyg paukščiai –

Vėl žiema, vėl Kalėdos.

Ką jiems davė senieji?

Ką atneš naujas sausis...

Tokiais žodžiais gruodžio 23 dieną mokyklos bendruomenę  pasveikino į progimnaziją atvykę Nykštukai, kurie visus metus stebėjo, kokie buvo mokiniai, kaip jie mokykloje gyveno, pasibaigus nuotoliniam ugdymui, todėl apie kiekvieną klasę surinkta informacija, pasidalino su visais.

Skaityti daugiau...

5a klasės valandėlė kitose aplinkose

„5a klasės valandėlė kitaip” Porto boulinge ir Rietavo baseine, kuriame mokiniai ugdėsi draugiškumą, bendradarbiavimą, pagalbą vienas kitam, pasidalijimą, tolerantiškumą.

5a 11 1 5a 11 2 5a 11 3  5b išvyka 1

Skaityti daugiau...

Penktokų edukacinė išvyka į Kretingą

Plungės akademiko A. Jucio progimnazijos 5 b klasės moksleiviai lapkričio 26 dieną važiavo į Kretingos muziejų dalyvauti edukacinėje programoje  „Didysis karvedys Jonas Karolis Chodkevičius“. Ten jie susipažino su Jono Karolio Chodkevičiaus asmenybe, jo nuopelnais Lietuvai.  Pamatė garsaus XVII a. flamandų tapytojo, batalinių kompozicijų autoriaus Pieterio Snayerso paveikslą „Salaspilio mūšis“, kuriame pavaizduoti lietuvių apsupti  bėgantys švedų kariai, krintantys arkliai.

Skaityti daugiau...

Vasaros dieninė stovykla „Judėjimo džiaugsmas-2“

Plungės akademiko Adolfo Jucio progimnazija dalyvavo Plungės r. savivaldybės vaikų ir jaunimo socializacijos (vasaros stovyklos) programų konkurse ir gavo finansavimą 2021 m. dieninei vasaros stovyklai „Judėjimo džiaugsmas“ rengti.

Antrąją stovyklos grupę sudarė 22 vaikai, kurie aktyviai leido laiką liepos 1-9 darbo dienomis. Per šias dienas mokiniai lankėsi Telšių mieste, Biržuvėnuose, Žemaitės memorialiniame muziejuje, Plungės parke.

Skaityti daugiau...

Vasaros dienos stovykla „Judėjimo džiaugsmas“

Plungės akademiko Adolfo Jucio progimnazija dalyvavo Plungės r. savivaldybės vaikų ir jaunimo socializacijos (vasaros stovyklos) programų konkurse ir gavo finansavimą 2021 m. dieninei vasaros stovyklai rengti. Stovykla „Judėjimo džiaugsmas“ jau įsibėgėjo. Pirmojoje stovyklos dalyje dalyvavo 28 mokiniai. Birželio 17-23 dienomis  vaikai patyrė daugybę nuotykių, kuriuos lydėjo įvairiausios emocijos.

Skaityti daugiau...

Aštuntokų atsisveikinimo šventė

Birželio 22 dieną mūsų progimnazijos aštuntokams įteikti pagrindinio ugdymo pirmos pakopos pažymėjimai. Tai labai svarbus žingsnis asmeninės brandos ir tolesnio kelio pasirinkimo srityse. Linkime 18-ai mūsų progimnazijos vyriausiųjų sėkmingo ir džiugaus tolesnio gyvenimo ir primename, kad šioje mokykloje jie visada laukiami svečiai.

Skaityti daugiau...

Sėkmės diena 2021

Birželio 16 dieną mūsų progimnazijoje vyko Sėkmės diena 1-4 klasių mokiniams, o birželio 22 dieną 5-8 klasių mokiniams. Pasidžiaugėme mokinių pasiekimais, laimėjimais, pasidalinome mintimis, kaip sekėsi šie keisti ir neįprasti mokslo metai. Net patys nustebome, kad esame tokie protingi, gabūs ir įdomūs, gebame ne tik gerai mokytis, bet dalyvaujame konkursuose, meno ir kūrybos renginiuose. Dabar jau lėksime į vasarą, nes tas, kas dirba, turi teisę ir pailsėti.

Skaityti daugiau...

plungiskis
etwinning 200
mainu paramos fondas

smpm 200

sveikamokykla 200

draugiskas internetas

tinklas 200
vaikulinija 200
vaiku linija

LionsQuest 200

Back to Top