Popietė „Pabūkime kartu“

Nenumaldoma laiko tėkmė veja mus į priekį – vėl priartėjome prie didžiųjų metų švenčių. Šis laikotarpis pilnas laukimo, kviečiantis į rimtį ir susikaupimą...

Šaltą gruodžio 21 d. vakarą Plungės akademiko Adolfo Jucio progimnazijoje įvyko šiltas mokyklos bendruomenės Adventinis vakaras „Pabūkime kartu“ su Plungės šv. Jono Krikštytojo parapijos dekanu Vytautu Gedvainiu. Visiems atvykusiems svečiams, Šv. Kalėdų džiaugsmą ir gerumą dovanojo mokyklos vaikai, kurie giedojo Kalėdines giesmeles, skaitė maldeles, deklamavo eilėraštukus, šoko.

Vaikučių programa skleidė gėrį, ramybę ir giedrumą. Vakaro metu buvo uždegtos keturios Advento vainiko žvakės. Jas simboliškai uždegė klebonas Vytautas Gedvainis, progimnazijos direktorė Inga Litvinienė, mokyklos tėvų forumo pirmininkė Loreta Jasienė ir mokinių tarybos pirmininkė Neda Mockutė. Dekanas Vytautas Gedvainis visai mokyklos bendruomenei priminė, kad didžioji metų šventė jau visai arti, todėl linkėjo šilumos, susikaupimo, ramybės ir bendrystės šiuo gražiu Advento laikotarpiu.

plungiskis
etwinning 200
mainu paramos fondas

smpm 200

sveikamokykla 200

draugiskas internetas

tinklas 200
vaikulinija 200
vaiku linija

LionsQuest 200

Back to Top