Dailės ir technologijų projektas „Plungė mano akimis“

Elena  Projektą vykdė: Plungės akademiko Adolfo Jucio progimnazijos 6 -7 klasių mokiniai. Mokytojai: E.Kulbokienė, V.Ketvirtis

Uždavinys: Stebėdami Plungės Oginskio parko gamtovaizdį ir statinius,  mokiniai nupieš eskizą ir sukurs miniatiūrą (koliažą), panaudodami pasirinktas medžiagas, bei atlikimo technikas.

Projektinės užduoties vykdymo pradžioje mokiniai susipažino su Plungės Oginskių parko istorija, jo kraštovaizdžio išskirtinumu ir įžymiausiais architektūriniais Parko statiniais. Panaudodami įgytas žinias mokiniai piešė parko peizažo, laikrodinės, žirgyno, laisvės paminklo eskizus ir piešinius. Juos užbaigė panaudodami įvairias medžiagas: siūlus, audinio, popieriaus atraižas, augalus. Darbeliuose pritaikė ir derino skirtingas atlikimo technikas.

Rezultatas: mokiniai pagilino jau turimas žinias apie Plungės Oginskio parką. Jas pritaikė praktikoje: sukūrė parko kraštovaizdžio, architektūrinių statinių  piešinius - koliažus, kuriuose taikė ir derino skirtingas medžiagas, bei atlikimo technikas. Mokiniai ugdėsi kūrybingumo ir technologinius gebėjimus.

 Nuoroda į filmuką: https://youtu.be/69iLWwv7-GY

Dailės ir technologijų projektas Plungė mano akimis

Elena 11  Elena 12  Elena 13  Elena 14  Elena 2 

plungiskis
etwinning 200
mainu paramos fondas

smpm 200

sveikamokykla 200

draugiskas internetas

tinklas 200
vaikulinija 200
vaiku linija

LionsQuest 200

Back to Top