Sveikatingumo diena

Sveikatos ABC  „Sveikas aš, sveikas tu, mes visi sveiki kartu“.

Baigiantis 2020-ųjų metų rudens sezonui, Plungės akademiko Adolfo Jucio progimnazijoje buvo surengta sveikatos stiprinimo diena, kurią lydėjo šūkis „Sveikas aš, sveikas tu, mes visi sveiki kartu“. Sveikatos stiprinimo dienos tikslas - įvairiapusiškai sustiprinti mokinių sveikatą ir savijautą. Mokiniai turėjo galimybę praturtinti žinias apie nuolatinį sveikatos saugojimą bei stiprinimą, susipažinti su rizikingos elgsenos veiksniais bei sužinoti, kaip jų vengti, taip pat išmokti perteikti ir dalintis savo sveikatos stiprinimo žiniomis su bendraamžiais ir draugais. Sveikatos stiprinimo dienos tikslai buvo įgyvendinami pasitelkiant interaktyvias diskusijas sveikatai aktualiomis temomis per įvairių dalykų pamokas, taip pat organizuojant aktyvias ir ugdančias veiklas lauke bei kartu su mokiniais įgyvendinant kūrybiškus skaitmeninius projektus sveikatos stiprinimo temomis.  

Skaityti daugiau...

Mokytojų diena 2020

Mūsų progimnazijos mokiniai surengė šiltą ir jaukią šventę mokytojams jų profesinės šventės proga. Jautrūs tekstai, muzikiniai numeriai, improvizacijos ir, be abejo, gėlės...

Mokytojų dienos, proga pradinių klasių mokiniai ir jų tėveliai paruošė rudeninių puokščių parodėlę. Dėkojame jų mokytojoms.

Skaityti daugiau...

Kovo 11-osios šventinis paminėjimas

Mūsų progimnazijos bendruomenė džiugiai ir spalvingai paminėjo Kovo 11-osios šventę. Visą savaitę gaminome trijų spalvų Laisvės malūnėlius, saulėtą pirmadienį mokyklos kieme visi išskleidėme Gyvąjį tautos žiedą, o lietingą antradienį salėje surengėme mokinių koncertą, kviečiantį švęsti linksmai, prasmingai ir garsiai. 

Laukiant Šventų Kalėdų...

Gruodžio 10 dienos popietę progimnazijoje šurmuliavo mokiniai ir mokytojai, prisijungė ir kai kurie tėveliai - puošėme mokyklos erdves. Suspindo padabintos eglutės, ant langų jau puikuojasi žiemiški peizažai, šventiniams renginiams papuošta aktų salė. Nuoširdžiai dėkojame visiems, prisidėjusiems, kad mokykla būtų graži ir šventiška. Dabar svarbiausia - šiltas, draugiškas ir nuoširdus bendravimas laukiant Šventų Kalėdų.

20191210 1 20191210 1 1 20191210 1 2 20191210 1 3 20191210 1 4 20191210 1 5

Pasaulinės AIDS dienos protmūšis: „AIDS: geriau žinoti!“

Gruodžio 2 dieną mūsų mokykloje vyko protmūšis apie AIDS, kurio tikslas – supažindinti mokinius su ŽIV, AIDS problema, užsikrėtimo ir apsisaugojimo būdais, o taip pat ugdyti toleranciją sergantiems AIDS. Protmūšyje susirungė šeštų ir septintos klasių mokinių komandos. Renginio organizatorė mokyklos visuomenės sveikatos specialistė papasakojo, kada ir kaip pradėta minėti pasaulinė „AIDS“ diena, pateikė išsamią apibendrintą informaciją apie ŽIV/AIDS paplitimą Lietuvoje ir pasaulyje.

Skaityti daugiau...

Konkursas „Skaituom žemaitėška“

2019 – 11 – 29 Skuode, Pranciškaus Žadeikio gimnazijoje, vyko regioninis  žemaitiškų skaitymų konkursas „Skaituom žemaitėška“ kuriame varžėsi  skaitovai iš Rietavo, Skuodo, Alsėdžių, Gargždų, Kretingos miestų ir miestelių, mūsų progimnazijai atstovavo Saulė Vilimaitė 4 – os klasės mokinė (mok. Rima Bartkienė) ir 5 – okai, Iveta Gembutaitė, Vilius Jasas, Jogirdas Jonušas (mok. Rineta Raudienė). Džiaugiamės kartu su visais žemaitiško žodžio mylėtojais, o ypač didžiuojamės mūsų progimnazijos penktokais ir jų mokytoja, kurie kompozicijų kategorijoje su pasirodymu „Plungės parks“ užėmė II – ą vietą. Auginkit savo idėjas ir mintis, gal ir sparnus, nes dideli atradimai prasideda nuo mažų žingsnelių.

20191129 1  20191129 1

plungiskis
etwinning 200
mainu paramos fondas

smpm 200

sveikamokykla 200

draugiskas internetas

tinklas 200
vaikulinija 200
vaiku linija

LionsQuest 200

Back to Top