VI-oji mokinių mokslinė konferencija „Tolerantiška mokykla-saugi visuomenė“

Šiais mokslo metais Plungės akademiko Adolfo Jucio progimnazijos aštuntokai džiugina savo aktyvumu, žinių troškimu ir inovatyvumu. Jie ne tik dalyvauja įvairiuose konkursuose ir olimpiadose, tačiau savo jėgas ir drąsą išbando ir kitokio pobūdžio renginiuose. 2019-04-04 Romena Grabauskaitė ir Nojus Raudys dalyvavo VI-oje mokinių mokslinėje konferencijoje „Tolerantiška mokykla-saugi visuomenė“, Klaipėdos universitete, kurioje skaitė pranešimą „Elektroninės patyčios tarp bendraamžių virtualioje aplinkoje-mūsų mokyklos atvejai“.

Mokinius konsultavo lietuvių kalbos mokytoja Rineta Raudienė ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui Ilona Gasauskienė. Konferencijos metu buvo diskutuojama svarbiomis temomis, su kuriomis jauni žmonės susiduria kasdien. Pranešimai buvo aktualūs ir tikslingi. Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad mūsų progimnazijos mokiniai atstovauja mokyklai ir semiasi patirties tokiuose renginiuose.

Linkėdami ir toliau neprarasti noro ir aktyvumo, primename senovės Kinijos išmintį: „Net ir tūkstančio mylių kelionė prasideda nuo vieno žingsnio.“ O pirmą žingsnelį žengti reikia ryžto, drąsos ir apsisprendimo. Tačiau tikrai verta! Džiaugiamės mūsų mokiniais.

Progimnazijos informacija

  

plungiskis
etwinning 200
mainu paramos fondas

smpm 200

sveikamokykla 200

draugiskas internetas

tinklas 200
vaikulinija 200
vaiku linija

LionsQuest 200

Back to Top