STEAM PAVASARIS

 Balandžio 12 - ąją  Plungės „Saulės‘‘ gimnazijoje vyko respublikinis mokslinis praktinių – kūrybinių veiklų konkursas STEAM PAVASARIS. STEAM ugdymas-integralus, į kompleksišką tikrovės reiškinių pažinimą, pritaikymą ir problemų sprendimą kreipiantis mokinių gebėjimų ugdymas gamtos mokslų, matematikos, menų, technologijų ir inžinerijos kontekste.

Norą dalyvauti šiame konkurse pareiškė net 24 Lietuvos mokyklų komandos. Varžėsi 8-10 klasių mokiniai. Į šį konkursą vyko ir mūsų progimnazijos  8a klasės mokinių komanda: K. Vaškytė, E. Gelžinytė, M. Rupeika ir L. Vasiliauskas.

Moksleivių laukė įdomios, inovatyvios praktinės užduotys. Komandas atlydėję mokytojai taip pat nenuobodžiavo. Jie apsilankė UAB „Vičiūnai“, kur buvo pristatyta  šios didžiulės įmonės veikos specifika. Mūsų mokyklos komandą į konkursą lydėjo mokytojos S. Zaniauskienė ir D. Užkurienė.

Iš šio konkurso mokiniai išsinešė ne tik geras emocijas ir patirtį, bet ir pergalę. L. Vasiliauskas  tarp 8-ų klasių  užėmė garbingą III-ą vietą.

Nuoširdžiai sveikiname Lauryną ir visą komandą bei juos lydėjusias mokytojas.

plungiskis
etwinning 200
mainu paramos fondas

smpm 200

sveikamokykla 200

draugiskas internetas

tinklas 200
vaikulinija 200
vaiku linija

LionsQuest 200

Back to Top